Loodgieterswerk

Wij laten niemand in de kou staan

Of het nu een volledig nieuwe installatie betreft of het onderhoud van het bestaande leidingwerk, het team van 24 Service laat niemand in de kou staan. Onze vakbekwame loodgieters helpen u graag en zorgen ervoor dat u er het hele jaar warm bij zit.

Voor al uw dagelijkse (onderhouds-)werkzaamheden inzake het loodgieterswerk zijn wij graag uw betrouwbare partner. Een verstopping van een afvoer, de lekkage van een leiding of kraan zijn problemen waarvoor u onze vaklieden kunt inschakelen. Deze professionals kunnen een installatie uitbreiden of plaatsen naar uw wensen.

Storing?

Lekkage melden

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Ook voor de zakelijke markt

Wij voeren ook opdrachten uit voor grotere projecten en vastgoedobjecten. Dit doen wij in prettige samenwerking met onze partners, zoals hoofdaannemers of vastgoedbeheerders. Maar ook voor eigen opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, gemeenten, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, VVE’s, etc. Omdat wij allround vastgoedonderhoud leveren kunt u rekenen op een betrouwbare gesprekspartner en communiceren met korte lijnen. Eén aanspreekpunt voor meerdere vraagstukken, dat bespaart u tijd en geld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afspraak maken

Zie ook:

Elektrotechniek

Elektricien Gouda Elektra

Timmerwerk

Timmerman Gouda

Glasservice

Glasservice Glashandel Glaszetter