Gecertificeerd

Sleutels, Cilinders en Sluitsystemen

24 Service BV is volledig gecertificeerd en bevoegd om sleutels te (re)produceren, sluitplannen op te stellen en (maatwerk) cilinders te plaatsen en eventueel aan te passen. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van de beste producten op de markt met de meest moderne apparatuur en techniek. De gecertificeerde sluitsystemen die wij maken zijn optioneel binnen 1 werkdag leverbaar en van zeer hoge kwaliteit. Deze sluitsystemen kunnen wij zowel elektronisch als mechanisch leveren.

Lees meer over ons Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Bezoek Onze Sloten Webshop
PKVW Politiekeurmerk Veilig Wonen sloten

Gecertificeerd slotenmaker

Beveiliging service

Beveiliging

Het beveiligen van vastgoedobjecten is op diverse manieren te realiseren en is afhankelijk van de specifieke wensen en situatie. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van veiligheidssloten en beveiligingscamera’s et cetera. Wij kunnen het veiligheidsbeslag en de sloten van uw woning of bedrijfspand volgens het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) certificeren. In sommige gevallen biedt dit extra mogelijkheden bij uw verzekeraar.

Lees meer

Certificaat Duurzaam Herstel

24 Service heeft het certificaat voor Duurzaam Herstel. Hiermee voldoen wij aan de eisen die worden gesteld door Duurzaam Herstel. Deze eisen zijn vastgelegd in het Pakket van Eisen, bekrachtigd door het college van deskundigen.

Bedrijven die gecertificeerd zijn voor Duurzaam Herstel dienen aan strenge eisen te voldoen en worden getoetst op duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van milieuvriendelijke middelen, energiezuiniger werken, duurzaam met personeel omgaan, duurzaam omgaan met afval, et cetera. Door te kiezen voor een bedrijf met dit certificaat draagt u automatisch ook bij aan een duurzame samenleving.

Duurzaam Herstel Certificaat