• OVER ONS

Onze certificeringen

SKG-IKOB (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk (o.a.) test op sterkte en duurzaamheid.

Hang en sluitwerk dat bewezen heeft voldoende inbraakwerend te zijn mag het keurmerk met sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. Het keurmerk moet altijd zichtbaar en onuitwisbaar op de buitenzijde van het hang- en sluitwerk staan. Je hoeft dus nooit iets los schroeven of te demonteren om het te kunnen zien. Bij sommige opleggrendels staat het keurmerk alleen op de bijbehorende sluitkom.

 

Wat voor werkzaamheden doet een erkend PKVW bedrijf?

Het adviseert over de noodzakelijke beveiligingsmaatregelen om te voldoen aan het Politiekeurmerk. Het brengt hang- en sluitwerk aan volgens de PKVW voor schriften. Het controleert of aan alle voorwaarden wordt voldaan en geeft informatie over veilig gebruik. Deze werkzaamheden worden gedaan door medewerkers van ons bedrijf die opgeleid en gediplomeerd zijn als PKVW preventie adviseur.

 

GroenGedaan! staat voor reparatie, herstel en onderhoud op een duurzame manier

Een bedrijf met het keurmerk Groengedaan! repareert, herstelt en/of voert onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit.

 

SBB Leerbedrijf

24 Service is een erkend SBB-Leerbedrijf. Wij hebben diverse leerlingen in opleiding gehad. Je kunt bij ons een leertraject in gaan in diverse functies.