• GLASHERSTEL

  • GLASHERSTEL

  • GLASHERSTEL

  • GLASHERSTEL

Glasherstel

24 Service Glasherstel is een glasbedrijf met ervaring en gecertificeerde glaszetters. Voor al uw glasvraagstukken kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om veiligheidsglas of glas-in-lood, wij bieden u graag een passende oplossing. Glasschades lossen wij zo spoedig mogelijk voor u op, desnoods met een deugdelijke noodoplossing.

Als glasspecialist zijn wij niet alleen het aanspreekpunt voor het vervangen van uw kapotte ruit, maar ook het plaatsen van isolatieglas is voor ons geen enkel probleem. Graag bieden wij u onze expertise aan voor het vervangen van enkel of lager rendement glas naar hoger rendement glas. Dit voor een hoger energie label van uw woning en een fijner woongenot. Ook kunnen wij u adviseren in het plaatsen van ventilatieroosters bij uw glas.

Om het glas goed tot zijn recht te laten komen, moet het glas op een deugdelijke manier geplaatst worden. In Nederland zijn hier allemaal regels voor. Voor het plaatsen van glas is dus vakmanschap en deskundigheid nodig. Bij 24 Service Glasherstel bent u daarvoor op het juiste adres!